XenForo kurulumu, arama motorları yapılandırması (Google Search Consolle, Bing, Yandex) gibi bir çok kurulum tarafımızdan yapılıp sizlere teslim ediliyor. Size sadece forumunuzu yönetmek kalıyor.
XenForo Kurulumu
Temel Ayarlamalar
Premium Eklenti Kurulumu
Üst Seviye Optimizasyon
Ücretsiz Premium Tema
Ayrıca özel isteklerinizi bize ileterek istediğiniz gibi forumunuzu şekillendiriyoruz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Google search consolle de aşağıdaki resimde bulunan hatayı almaya başladım. XF 2 sürümünde böyle bir hata yoktu ancak 2.3 güncellemesinden sonra bu hatayı almaya başladım. Nedir bu sorun anlamadım. Yardımcı olabilecek var mı?
Aldığın hata yorum snipeti olarak görmediğinden dolayı kaynaklanıyor gibi görünüyor. Google arama sonuçlarında yapılan yorumları, puanlar veya derecelendirmeleri yayınlamak için senin sitene bir sinyal çakmış. Ama sinyale karşılık bulamamış gibi. Yani aşağıdaki yapıyı bulamamış görünüyor:
Sorunun hatasına gelecek olursak, kaynaklar eklentisi kullanıyorsun ve herhangi bir kaynağa değerlendirme veya yorum geliyor. Bunuda Google şablonun yapısında bulamıyor.
Şablonlar bölümünde resource_view şablonunu aç ve aşağıdaki kodu bul:
Aldığın hata yorum snipeti olarak görmediğinden dolayı kaynaklanıyor gibi görünüyor. Google arama sonuçlarında yapılan yorumları, puanlar veya derecelendirmeleri yayınlamak için senin sitene bir sinyal çakmış. Ama sinyale karşılık bulamamış gibi. Yani aşağıdaki yapıyı bulamamış görünüyor:
Sorunun hatasına gelecek olursak, kaynaklar eklentisi kullanıyorsun ve herhangi bir kaynağa değerlendirme veya yorum geliyor. Bunuda Google şablonun yapısında bulamıyor.
Şablonlar bölümünde resource_view şablonunu aç ve aşağıdaki kodu bul:
Hata aldığın kaynağın linkini https://search.google.com/test/rich-results adresine girip test et. Düzelmişse eğer Google Search Consolle üzerinden taramayı başlat. XF 2.X sürümünde bu hata vardı ancak güncelleme ile düzeltmişlerdi.