• NOT: Premium eklentileri indirebilmek için öncelikle "HESABINIZI YÜKSELTMENİZ"gerekmektedir. Ardından dilediğiniz eklentiyi süre beklemeden indirebilirsiniz.
  • NOT: Premium eklentileri dağıtmak kesinlikle yasaktır. Aksi taktirde üyeliğiniz iade olmaksızın yasaklanacaktır.
[XB] Quizzes

XF Premium [XB] Quizzes 2.0.2 Patch Level 1

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TRXFTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

TRXFTR

Developer
Administrator
Web
trxf.tr
TRXFTR Kullanıcımız yeni bir kaynak oluşturdu:

[XB] Quizzes - Eklenti, çevrimiçi sınavlar ve testler oluşturmanıza olanak tanır.

Eklenti, çevrimiçi sınavlar ve testler oluşturmanıza olanak tanır.

Description:
Ideal for educational online courses, exams and tests, integrating gamification.

NOT : Premium eklentileri indirebilmek için öncelikle "hesabınızı yükseltmeniz" gerekmektedir. Hesap yükseltme işleminin ardından dilediğiniz eklentiyi süre beklemeden indirebilirsiniz.

Ekli dosyayı görüntüle 5677

Bu kaynak hakkında daha fazla bilgi ...

Eklentiyi kurdum ama navigasyona (headera) ikon eklemek istiyorum. Hem mobilde hem de masaüstünde görünsün istiyorum. Nasıl yapabilirim?

Eklentiyi kurdum ama navigasyona (headera) ikon eklemek istiyorum. Hem mobilde hem de masaüstünde görünsün istiyorum. Nasıl yapabilirim?
.p-navEl a[data-nav-id='ozzmodz_quiz']:before, .menu-linkRow[data-nav-id='ozzmodz_quiz']:before, .offCanvasMenu--nav .js-offCanvasNavTarget a[data-nav-id='ozzmodz_quiz']:before {
  1. display: inline-block;
  2. content: "";
  3. height: 1em;
  4. vertical-align: -0.125em;
  5. background-color: currentColor;
  6. width: 1.28571429em;
  7. mask: url(/styles/fa/duotone/question-square.svg?v=5.15.3) no-repeat center;
  8. -webkit-mask: url(/styles/fa/duotone/question-square.svg?v=5.15.3) no-repeat center;
}

@Jibone maalesef çalışmadı. Onun haricinde bir hata alıyorum.

See results dediğim zaman aşağıdaki hatayı alıyorum.

XF\Db\InvalidQueryException: MySQL statement prepare error [1064]: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near ') ASC LIMIT 10' at line 5 in src/XF/Db/AbstractStatement.php at line 230
  1. XF\Db\AbstractStatement->getException() in src/XF/Db/Mysqli/Statement.php at line 207
  2. XF\Db\Mysqli\Statement->getException() in src/XF/Db/Mysqli/Statement.php at line 43
  3. XF\Db\Mysqli\Statement->prepare() in src/XF/Db/Mysqli/Statement.php at line 61
  4. XF\Db\Mysqli\Statement->execute() in src/XF/Db/AbstractAdapter.php at line 96
  5. XF\Db\AbstractAdapter->query() in src/XF/Mvc/Entity/Finder.php at line 1445
  6. XF\Mvc\Entity\Finder->fetch() in src/addons/OzzModz/Quiz/ControllerPlugin/Quiz.php at line 354
  7. OzzModz\Quiz\ControllerPlugin\Quiz->actionResults() in src/addons/OzzModz/Quiz/Pub/Controller/QuizItem.php at line 238
  8. OzzModz\Quiz\Pub\Controller\QuizItem->actionResults() in src/XF/Mvc/Dispatcher.php at line 362
  9. XF\Mvc\Dispatcher->dispatchClass() in src/XF/Mvc/Dispatcher.php at line 264
  10. XF\Mvc\Dispatcher->dispatchFromMatch() in src/XF/Mvc/Dispatcher.php at line 121
  11. XF\Mvc\Dispatcher->dispatchLoop() in src/XF/Mvc/Dispatcher.php at line 63
  12. XF\Mvc\Dispatcher->run() in src/XF/App.php at line 2826
  13. XF\App->run() in src/XF.php at line 806
  14. XF::runApp() in index.php at line 23

Geri