Yardım SubContainer Hatası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan xenblack
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

xenblack

Kayıtlı Kullanıcı
XenForo Sürümü
XF 2.3.X
Merhaba, yeni tema yükledim de şöyle bir hata mesajı verdi temada ana sayfada yeni açılan konuları gösteren bir yer var sanırım orası aktif olmamış burada bir şey yapmam gerekiyor ama anlamadım tam olarak ne yapmam lazım? nasıl çözebilirim
Hata mesajı:
1741624687770.webp
Hata mesajına tıkaldığımda:
1741624743035.webp
Widgets bölümü:
1741624773863.webp
src>XF>SubContainer>Widget.php:85 satırdaki kodda aşağıda burada mı bir değişiklik yapmam lazım?
1741624860148.webp

Çözüm
Şimdi olay şu, kurduğun tema muhtemelen senden son gönderileri oluşturmanı istiyor. Bunun için yeni mesajlar widgeti oluşturup adını forum_overview_new_posts koyacaksın. Bu şekilde bi dener misin?
Eklenti senden, forum_overview_new_posts kimliğinde widget oluşturmanı istiyor. Bu widgeti oluşturduktan sonra sorun ortadan kalkacaktır.

Widgets kısmında html olarak yükledim ama olmadı? başka bir şeyi mi seçmem lazım?
1741627791354.webp
1741627906671.webp

Şimdi olay şu, kurduğun tema muhtemelen senden son gönderileri oluşturmanı istiyor. Bunun için yeni mesajlar widgeti oluşturup adını forum_overview_new_posts koyacaksın. Bu şekilde bi dener misin?

Çözüm
Yeni mesajlar yerine HTML seçmişim yeni mesajlar seçmem gerekiyormuş dediğin gibi :love: aynı zamanda mevcut olduğu için yeni mesajları da ekleyemiyordum tamamen gözümden kaçmış, sanırım daha fazla kahve tüketmeliyim. :ninja::coffee:

Geri