Spama da gelmiyor. E-Posta servisinde problem var.
tekrar yükledim türkçe oldu hemen sonra yine ingilizce oldu : ( 2.3.7 sürüm forum kullanıyorum dil paketi 2.3.4 galiba ondan olabilir mi ?
seçtim durum aynı maalesefAdminCP - Languages bölümünden Türkçe dili varsayılan olarak seçin.
Footer bölümünde türkçeyi seçtiğinizde aktif olmuyor mu?
oradan seçince aktif oluyor ama dışarıdan gelen üyelere ingilizce görünmesini istemiyorumFooter bölümünde türkçeyi seçtiğinizde aktif olmuyor mu?
Gizli sekmede açıp foruma girmeyi denediniz mi?oradan seçince aktif oluyor ama dışarıdan gelen üyelere ingilizce görünmesini istemiyorum![]()
o nasıl oluyor bilmiyorumGizli sekmede açıp foruma girmeyi denediniz mi?
evet o gizli sekmede düzeldi türkçe oldu ama benim gibi bilmeyenler siteye gelince böyle mi yapacak acaba ?Chrome yada kullandığınız tarayıcınızın gizli sekmesi mevcut. Gizli sekmede yeni bir sayfa açıp forum adresinizi yazın girin. Türkçe çıkacaktır.
Chrome da dediğiniz gibi yaptım oldu ama microsoft edge tarayıcıda durum değişmedi orada da mı gizli sekme ayarını yapacağım ?Hayır, otomatik olarak herkesin dili Türkçe olacak.
2.3.7 dil paketi varmıydı sizde forumda bulamadım da belki onu yüklersem düzelir
www.forumvip.communityHocam paketler aynı sadece sürümler güncel. Eğer Türkçe dili işaretlediyseniz herkes görür. Forum adresinizi paylaşın bakalım.