Sağol kardeşim en kısa zamanda düzenleyeceğim.Hocam reklamlar çok rahatsız etti beni onu düzenleyebilirsiniz
Sağol kardeşim en kısa zamanda düzenleyeceğim.Hocam reklamlar çok rahatsız etti beni onu düzenleyebilirsiniz
Hangi temayı önerirsinHocam reklama çok boğma şık bir tema yeterli olacaktır.
Hangi eklentiler hocam desteklerinizi bekliyorumAslında projen için bazı eklentiler mevcut. Forum görünümünde o eklenti ile daha güzel işler yapabilirsin gibime geliyor. Reklam konusuna gelecek olursak, forumun her tarafını reklama gömmek daha çok kazandıracak diye bir durum yok. Adsense politikaları çok değişti.
Sadece albüm tanıtım mı olacak?Hangi eklentiler hocam desteklerinizi bekliyorum
Hayır sadece albüm değil. Her türlü kategoride içerikler paylaşacağım bir site olacak. Daha önce wordpress kullanıyordum. xenforoya yeni geçtim sistemi öğrenmeye çalışıyorum. Eklenti olarak wordpresste daha cok vardı. xenforo biraz sınırlı gibi.Sadece albüm tanıtım mı olacak?
Ne tarz eklenti istediğine bağlı. 2 bini geçik eklenti var.Hayır sadece albüm değil. Her türlü kategoride içerikler paylaşacağım bir site olacak. Daha önce wordpress kullanıyordum. xenforoya yeni geçtim sistemi öğrenmeye çalışıyorum. Eklenti olarak wordpresste daha cok vardı. xenforo biraz sınırlı gibi.
Eklenti mi kurmam gerekiyor onun içinHer forum kategorisine ayrı ikon eklemen gerekiyor forum kategorisi konusuna benzer ikon veya görsel bana kalırsa. Ayrıca SVG formatı kullanman siteyi daha az yoracaktır. JPEG veya PNG gibi formatlar kullanmanı tavsiye etmem.
Evet, forums icon tarzı bir ismi vardı sanırım, tam anımsamıyorum.Eklenti mi kurmam gerekiyor onun için
Peki svg formantli iconları nerden bulabilirimEvet, forums icon tarzı bir ismi vardı sanırım, tam anımsamıyorum.
Bulamadım eklentiyiEvet, forums icon tarzı bir ismi vardı sanırım, tam anımsamıyorum.
Evet hocamda CSS çok ugrastirmaz miEklenti olması şart değil, css ile de ekleyebilirsiniz
Bu konularda bilgilisin aslında bununla ilgili eklenti gelistirebilirsinBana daha kolay geliyor, çünkü css ile istediğim şekle sokabiliyorum, gölge ya da animasyon belki hover effect. İstediğiniz parametrlere göre dokunuşlar, boyut kontrolü ve çok daha fazlası.