Yardım kategori eklerken yada ismini değiştirirken hata

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan GarField
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

GarField

Kayıtlı Kullanıcı
Forum URL
pvparena.org
XenForo Sürümü
XF 2.3.X
ErrorException: [E_WARNING] Undefined variable $faicon in src/addons/XenGenTr/XGTCoreLibrary/XF/Admin/Controller/Category.php at line 14
  1. XF::handlePhpError() in src/addons/XenGenTr/XGTCoreLibrary/XF/Admin/Controller/Category.php at line 14
  2. XenGenTr\XGTCoreLibrary\XF\Admin\Controller\Category->XenGenTr\XGTCoreLibrary\XF\Admin\Controller\{closure}() in src/XF/Mvc/FormAction.php at line 167
  3. XF\Mvc\FormAction->run() in src/XF/Admin/Controller/AbstractNode.php at line 115
  4. XF\Admin\Controller\AbstractNode->actionSave() in src/XF/Mvc/Dispatcher.php at line 362
  5. XF\Mvc\Dispatcher->dispatchClass() in src/XF/Mvc/Dispatcher.php at line 264
  6. XF\Mvc\Dispatcher->dispatchFromMatch() in src/XF/Mvc/Dispatcher.php at line 121
  7. XF\Mvc\Dispatcher->dispatchLoop() in src/XF/Mvc/Dispatcher.php at line 63
  8. XF\Mvc\Dispatcher->run() in src/XF/App.php at line 2824
  9. XF\App->run() in src/XF.php at line 806
  10. XF::runApp() in admin.php at line 15

katergori açarken yada isim değiştirirken hata alıyorum bu gibi hata

XGTCoreLibrary eklentisinin sürümünü kontrol eder misin? Yada eklentiyi devre dışı bırakıp bu şekilde bir dene.

controller.Php dosyasının içini güncelledim hocam eksik kodlamalar varmış onları tamamladım

1761238134705.webpbu 4 tablonun eksiklerini giderdim hocam

Çözüm
corelib sanırsam sıkıntı çıakrdı ondan kaynaklıverilen hata yollarını izlediğimde gözlemlediğm eksik satırlar nedeniyle sıkıntı veriyormuş

Geri